Аз съм бебе Кристиян, а моят супертатко се казва Йордан! Пиша ви за него, защото той е най-добрият и най-всеотдайният на света. Всеки миг, който прекарвам с него, е пълен със смях и с прегръдки.


Сутрин, преди да тръгне за работа, татко Йордан ме целува за добро утро. През деня не пропуска да се обади, за да пита мама как съм и да чуе как гукам. Когато се прибере вечер, първата му целувка отново е за мен, а втората – за мама.

Моят татко е голям веселяк и винаги успява да ме разсмее. Най-бързо се усмихвам обаче, когато започне да пее. Той е незаменим помощник на мама, не й отказва нищо и винаги е готов да се включи в грижите за мен. Често ми сменя пелените или асистира на мама в къпането. Понякога дори сам ме къпе. Тогава съм много доволен, защото с него винаги си играем във водата.
Татко ме е чакал да се появя цели 10 години. Сега той не пропуска удобен момент да ме гушне силно, да ме целуне и да благодари, че ни има двамата с мама и че сме до него.

Скъпи тате, благодаря ти, че направи първата ми Коледа толкова специална и незабравима. Ти се маскира като Дядо Коледа и ми донесе не само подаръци и усмивки, но и гордостта, че си моят баща!
Благодаря ти също за това, че в навечерието на Нова година остана до мен. Знам колко много ти се искаше да празнуваш във весела и шумна компания, но ти беше неотлъчно до мен, защото бях много болен. Ти ме прегърна, когато започна празничната заря, за да не се страхувам и да не плача.
Благодаря ти, че си до нас, че се грижиш да сме добре и ни обичаш. “Ех, че е хубав животът!”, когато сме здрави, щастливи и най-вече заедно!