Аз съм Наталия, а моят тати Валко има най-прекрасната усмивка. Докато бях в коремчето на мама, тя си пожелаваше да приличам на него, защото той е най-нежният, най-грижовният и най-добрият на света! Всяка сутрин, преди да тръгне за работа, татко целува мен и мама, за да ни е хубав и весел денят. Той работи много, но вечер бърза да се прибере при нас, а аз с нетърпение го очаквам, за да си играем. И наистина, докато минат няколко мои дремки и закуски, тати пак ми се усмихва от вратата и ме целува толкова силно и нежно, както само той може! След това започваме да лудуваме.


Когато тати е до мен, моите играчки оживяват и започват да говорят толкова смешно, да ме гъделичкат и да ме гушкат, докато аз не ги ухапя по нослето. А колко е весело, когато играем на криеница и правим “Ку-ку”. Най ми е приятно да танцуваме и да правим смешки пред огледалото – тати ми показва колко голя-я-я-ма ще стана, как пляскат ръчичките ми, как се надува балончето, а после ме държи и аз подскачам нависоко, ча-а-к до лампата.

Много обичам съботите и неделите, когато тати е постоянно до мен, а мама приготвя разни вкуснотийки и за двама ни, за да сме неуморни в игрите.
На пода в хола тати ми прави страхотен замък от завивки и възглавници, в който се боричкаме. Когато пък ме къпе, татко отваря вратата на гардероба, така че да мога да виждам всичко в огледалото – той ми прави ушички на зайче и ме гъделичка по крачетата.

Преди да заспя, тати Валко ме гушва и ми разказва тихичко приказка за лека нощ, която така и не успявам да чуя до края. Сънчо идва много бързо, защото тати ме гали по главичката и нежно ме целува.
Ето така весело минават моите бебешки дни и вечери с най-прекрасната усмивка на света – усмивката на моя татко.