Казвам се Калоян и съм от Варна. Още докато бях в корема на мама, усетих как моят прекрасен татко Емил ме милва и ми говори с часове. Винаги когато ритах мама и бях недоволен от нещо, той идваше, слагаше ръка на корема й и това ме успокояваше. Усещах неговата сила и грижа дори още преди раждането. Той измайстори за мен цял голям шкаф, на който имаше място за ваничката и за плота за повиване.


По-късно, когато се прибрахме от болницата, аз бях много нервен, а и мама не беше много добре. Но попаднах в прекрасните ръце на татко, който първи се престраши да ми смени пелените за еднократна употреба и да ме гушка, докато спра да плача. В неговите ръце винаги се чувствам защитен! Още вечерта той запретна ръкави и не изчезна като много други татковци, а ме изкъпа и направи първия ми тоалет.

Любимият ми татко работи вкъщи на компютър, но винаги има време да дойде при нас с мама, да си поиграем, да ме преоблече и изкъпе.
Една вечер мама ми разказа как малко преди да се родя, татко е преживял ужасна катастрофа с кола. Но за да не я безпокои, не й казал нищо, а сам се справил с ужасната ситуация. Било му е изключително трудно, но го е направил заради нас и нашето спокойствие. Тати Емо се гордее много с мен и непрекъснато ми се радва. Затова още на втория ден след раждането той ми направи много снимки и ги изпрати на приятелите си по целия свят да се похвали. Освен това той много обича и да готви. Всяка вечер мама се чуди каква ще е изненадата на масата. Нямам търпение да порасна, за да мога да опитвам и аз от вкусните му манджи.

Аз съм едно щастливо бебе с най-милата и любвеобилна майка и добър и силен татко. Някой ден, като порасна, ще стана като него!