След десетгодишна красива и стабилна връзка със Слави решихме да си имаме детенце, смятайки, че сме достатъчно узрели и отговорни. Нещата следваха естествения си ход и така съвсем скоро узнахме, че ще ставаме родители. Бях безкрайно щастлива, без да подозирам, че истинското щастие в живота ми тепърва предстои.


След сравнително лека и приятна бременност, две седмици преди термина, на празничния 8 март получих най-прекрасния подарък – малката ни дъщеричка Стела. Нашият татко твърдо беше решил да присъства на раждането, за което съм му безкрайно благодарна, тъй като ми вдъхваше увереност и сили. Съвсем скоро разбрах, че има още много неща, за които да му благодаря.

Докато със Стела бяхме в родилния дом, тати Слави работеше неуморно, за да подреди и подготви за пристигането ни нашия нов и уютен дом. За щастие на дъщеричката ни семейният ни бизнес е свързан с търговия на детски стоки, а магазинът ни за играчки навярно ще е любимото й място. Това, разбира се, е свързано с много ангажименти за нашия татко, който ежедневно разпределя времето си между служебните задължения и неуморните грижи за любимите си момичета. Той безкрайно много обича дъщеричката си и прави непосилното ден и нощ да е до нас, вършейки на пръв поглед простички неща, от които обаче зависи благополучието и щастието на малкото ни семейство.