Чудите се дали има мъже, които биха издържали без секс 9 месеца? Със сигурност това са монасите от манастира в Шао Лин.
Те са се обрекли на смирен живот и при тях духовното е над всичко друго. За тези потомци на Адам обаче, които всеки ден се разхождат по улицата, е много трудно да изкарат дори седмица без да се отдадат на плътски удоволствия. Кой е тогава този плах мъжага, който безропотно би се отказал от нежните ласки? Отговорът е „бременният" мъж. През 9-те месеца на своята половинка някои съпрузи и партньори имат по-особено отношение към секса. За тях той се превръща в истински кошмар и те предпочитат да се откажат от него, вместо да живеят в страх.


Ужас, ами бебето...

Бъдещите татковци не са така добре запознати с факта, че бебето няма как да пострада при секс, освен ако няма медицински противопоказания за това. Те се ужасяват от мисълта, че малкият им наследник може да усети какво се случва „навън". За да ги спасим от невежеството, в което са изпаднали, може да им дадем малко достоверна информация. Сексът, оргазмът и дори дълбокото проникване не могат да наранят бебето, което е добре защитено в околоплодния мехур.

Защо не ме обича вече?

След положителния тест за бременност много мъже се чувстват пренебрегнати от своята половинка. Те вече не са в центъра на вниманието и о, ужас! – те са едва на трето място след бъдещата майка и бебето. Сега всички капризи на бременната трябва да се задоволяват, налага се да се съобразяват с бебето, дори подредбата в хола вече не е същата. Ревността може да отчужди младото семейство. Опитайте се да приобщите бъдещия татко към бременността ви. Помолете го да ви придружава при посещенията на женската консултация, на училището за родители, нека да усети движението на бебето...


Бебето все се пречка.

Мисълта, че бебето е в корема ви, е достатъчен факт за някои бъдещи татковци за месеци да се откажат от любовните ласки. Партньорът може да ви обожава и да копнее за вас, но само един ритник на мъничето е достатъчен да го накара да се откаже дори да ви целуне. Направете всичко възможно да го приобщавате към бременността си. Нека той свикне с мисълта, че вие оставате същият човек, в когото той се е влюбил преди време.

Не си толкова секси.

Незнайно защо, но след като разберат за бебето, някои мъже започват да възприемат своята половинка само като майка и забравят нейната женствена същност. Те виждат в нея само нарастващия й корем, грижат се за нея, но пренебрегват сексапила й. Накарайте партньора си да говори за чувствата си. Ако това не помогне, подгответе му една романтична и страстна вечеря за двама.