Асоциация "Любов и грижа" със съдействието на Столична община организира „Ден на бащата”. Заповядайте на 21-ви юни от 10 часа на лятната сцена на Борисовата градина, за да се порадваме заедно на хубавото време, да попеем заедно, да се състезаваме и най-вече да се забавляваме със специалната шоу програма. Очакват ви песни и танци, игри с награди, спортни демонстрации, ревю, състезание с колички phil&teds за настоящи и бъдещи татковци! Главни действащи лица - всички татковци и техните малки и големи наследници ;-). С участието на Парти агенция Джули Марули, вокална студия Дъга, Lira Group Dance Company, спортни клубове за деца и др. 


Съорганизатор на събитието е Remembrand, а инициативата вече е подкрепена и от марките: BONDUELLE, PHIL&TEDS, BUEBCHEN, HIPP, ДЕВИН, ING, Solecrin, изд. къща ТАРА и др. Медийни партньори са „9 месеца”, радио FM+, bg-mamma.com, az-deteto.com, Метрореклама, Дарик радио. 

Екипът на списание „9 месеца” ще участва активно в празника и ще даде своя принос с чудесни награди за най-малките, техните майки и не на последно място - татковци. Ще очакваме и всички вече „дипломирани” възпитанички на С „9 месеца” на училище – да ни зарадват със своите вече родени и порастващи бебета и грижовни бащи.