31 януари 2014 г.

Много хора се интересуват от опазването на околната среда, въпреки че в екстаза на любовта не се замисляме за това. Все пак съществуват хора, които се грижат за природата дори в прегръдките на любимия човек.

Ето как можете да допринесете за опазването на околната среда, докато практикувате еко секс… Вземете си душ заедно 

Колкото по-често, толкова по-добре! Къпането обаче не трябва да трае по-дълго, отколкото когато сте сами. Изразходвайки заедно вода, щадите природата, а това е чудесен начин за прелюдия към секса. 

Секс в колата 

Не забравяйте да изключите двигателя на автомобила. Проучванията показват, че мъжете намират ласките в автомобил за особено вълнуващи, но ако го правите през лятото, няма да има нужда двигателят да работи заради отоплението. 


Вечеря на свещи 

Романтична вечеря за двама на свещи е чудесна възможност да спестите електроенергия. По този начин отделяте нужното внимание на вашата любяща половинка, гъделичкате въображението си и допринасяте за опазването на околната среда, като пестите енергия. 

Био контрацепция 

Използвайте само биоразградими презервативи, изработени от естествен латекс или екстракт от каучуково дърво. Те не са химически третирани и не замърсяват природата. След употреба не изхвърляйте контрацептивите на неподходящи места, а само в кошчето за отпадъци.