Ние сме Вики и Габи и сме първи братовчедки. Нашата баба е най-прекрасната на света! Тя е майка на нашите майки, които са сестри. Баба Диди е полагала големи грижи за тях, за да се чувстват добре и да не им липсва нищо, докато са били бременни с нас. Тя винаги е ходела с тях на консултация при лекаря, за да види дали всичко е наред и да сподели най-хубавите моменти, когато за първи път сме се показали на монитора на ехографа. Заедно с нашите две майки тя е обикаляла по магазините, за да избере за нас най-хубавите колички, кошарки и дрешки. Отново баба Диди е била и до двете ни майки, когато сме се раждали. Тя е стояла пред родилното и заедно с двамата ни татковци се е молила всичко да е наред и бързо-бързо да се появим на бял свят.


Сега, когато вече не сме в коремчетата на майките си, баба Диди помага при къпането ни. Много често тя ни храни и ни сменя пелените за еднократна употреба. Винаги когато едната от нас се разболее, баба Диди е неотлъчно до леглото й. Когато времето е хубаво, нашата любима баба ни води на дълги разходки в Морската градина.

Трябва да признаем, че понякога тя и дядо Веско много ни глезят и двете ни майки им се сърдят. Когато баба Диди си играе с нас и ни забавлява, й отвръщаме с усмивки, изпълнени с много обич.