Още помните деня, в които разбрахте, че ще ставате родители. Тестът за бременност и първите мъгляви ехографски снимки на вашето бъдещо бебе още седят на нощното шкафче. Гаденето е преминало, коремчето едва личи, а бъдещият татко сияе от щастие.


Вече всички роднини и познати знаят голямата новина. А свекърът и тъстът отсега се карат на кого да бъде кръстено първородното внуче… Кого да лъжем? Животът е прекрасен, но защо да не го направите още по-вълнуващ. Ще ви предложим малка рецепта за романтична седмица, която ще засили пламъка между Адам и Ева.

Понеделник
За Ева
Вече сте се събудили и блажено се протягате в леглото. Напишете любовна бележка – може да е и много страстна и предизвикателна, и я поставете между вещите на половинката си, така че той да я намери през деня. Най-подходящите места за това са седалката на колата, портфейлът, папките, които ще носи, а защо не – направо му я занесете в офиса по обяд или му изпратете SMS.
Внимание! Ако поставите бележката в папка, погледнете внимателно дали тя е на любимия Ви и няма ли опасност да я даде на някого друг. Едва ли искате да се обясните в любов на шефа му.

За Адам
Дългите 8 работни часа са зад гърба Ви и вече сте у дома. Може да посрещнете жената на живота си от вратата само по боксерки. Приберете се по-рано, вземете душ, пръснете си малко парфюм и… Представете си лицето й, когато, мъкнейки две торби с покупки, Ви завари полугол с предизвикателна усмивка на уста и с “Липсваше ми”. В това оскъдно облекло може да й помогнете да вземе душ…

За Ева
Започнете нова игра – всеки път, когато любимият Ви каже нещо, което не Ви харесва, просто го целунете.

Вторник
За Адам
Тя е в банята… Добре е да я чакате пред вратата с мляко за тяло и хавлиена кърпа в ръце. Само така ще я стоплите…
Внимание! Може да вземете крем против стрии, за да съчетаете полезното с приятното.

За Адам
Занесете букет цветя на половинката, докато още е на работа. Със сигурност жестът Ви ще я трогне.

За Адам
Отново у дома. Изненадайте я с огромна порция от любимия й сладолед или шоколад в леглото. През бременността такива калорийни бомбички са позволени.

Сряда
За Адам
Поканете я на обяд в приятен ресторант. Половин час обедна почивка ще е напълно достатъчна, за да й кажете колко много я обичате.

За Адам
Пак работа за Вас. Половин час по-късно й изпратете e-mail, за да й кажете колко много Ви е харесал обядът заедно и колко прекрасно е изглеждала тя. Един огромен букет виртуални цветя няма да е излишен.

Четвъртък
За Ева
Звънете на любимия си на всеки два часа, за да му кажете колко много го обичате.
Внимание! Предварително вижте програмата му за деня. Все пак ще е досадно, ако го прекъсвате по време на важни делови срещи.

За Ева
Намерете подходящ текст, като “10 основни пози от камасутра за бременни” или “Тайните на масажа”, и го оставете на възглавницата на любимия.

Петък
За Ева
Купете голяма цветна кутия и поставете в средата й малко сърце с надпис “Обичам те!”. Уверете се, че е на видно място и това ще е първото нещо, което той ще види, когато се прибере вкъщи. Ако имате време и желание, изработете всичко на ръка.

За Адам
Няма по-сексапилно нещо от това мъж да готви… Направете вечеря и я изяжте на свещи. Вие сам ще отгатнете какъв ще е десертът…

Събота
За Адам и Ева
Ако времето позволява, разходете се сред природата. Целувките под някое дърво насред гората само ще засилят връзката ви.

За Адам и Ева
В случай че вали, извадете всички стари детски игри от шкафовете и премерете силите си.

За Адам и Ева
Теглете чоп кой ще отиде да вземе някоя романтична комедия от близката видеотека.

Неделя

За Адам и Ева
Мързел, мързел, мързел. След като дойде бебето, няма да можете да спите до късно. Вземете необходимата доза сега.

За Адам и Ева
Напишете списък с 50 причини, поради които те обичам, и със сладка усмивка го дайте на половинката.