Много мъже се оплакват, че след като са ги уведомили за бъдещото бебе, любимите им съпруги и приятелки започнали да ги пренебрегват емоционално и сексуално. Но след непрекъснатите атаки на хормоните, под тежестта на големия корем и дискомфорта на отеклите крака често на бъдещите майки не им остава време да обърнат внимание и на вече порасналото момче до себе си. Ето няколко ловки похвата, благодарение на които ще прикоткате отново любимия ви мъж и ще го накарате да се чувства бог. Бъдете търпелива към него и заздравете връзката си още преди появата не бебето.


Проявявайте интерес към хобито му. Може да е любимият му спорт, непрекъснатите поправки по колата или дори работата му. Интересувайте се повече за онова, което му доставя удоволствие, и се опитайте да го споделяте. Ако е фен на футбола, седнете до него да гледате поредната среща Левски – ЦСКА. Разбира се, в случай че заниманията му ви притесняват или са ви много неприятни, не се насилвайте. Колкото и пресилено да звучи, смейте се на вицовете му, но внимавайте да не преигравате. Мъжете се ласкаят, когато околните се впечатляват от хумора или иронията им. Така се чувстват по-оценени, а това е изключително важно за представителите на силния пол.

Възхищавайте му се гласно. Ако си поставите за цел, със сигурност ще откриете няколко негови качества, които заслужават възхищение. Помислете какво най-много ви привлича и му го кажете. Това може да е неговата интелигентност, романтичност, загриженост… Поне веднъж дневно подчертавайте колко много означава той за вас.
Оценете малките жестове, които прави за вас. Ако ви изведе на вечеря, споделете колко вкусна е храната или колко прекрасен ресторант е избрал. Кажете му колко много се наслаждавате на времето, през което сте само двамата. Радвайте се на тези моменти сега, защото след идването на бебето животът коренно ще се промени.

Хвалете го за добре свършената работа. Поправил е вечно течащата мивка – чудесен повод за много благодарности, придружени от целувки.
Изяжте го с поглед и му кажете колко много харесвате външността му. Постоянно му повтаряйте колко ви привлича.
Не пропускайте шоуто в леглото. Прикотквайте го. Уверявайте го, че ви доставя неописуемо удоволствие със сексуалните си техники. Ако имате някакви забележки, започнете със “Защо да не опитаме…” Много жени се притесняват да говорят за секс с партньора си, но само така той ще узнае какво ги задоволява напълно.
Тихо му подшушнете колко секси и мъжествен изглежда хванал тупалката за килими. Не прекалявайте с ласкателствата, за да не се усъмни, че му се подигравате.
Търсете помощта му. Повечето мъже се чувстват истински герои, когато помагат на някоя “беззащитна” дама. Защо да не му доставите това удоволствие. Така той ще се покаже като експерт в дадена област – умен и компетентен.
Благодарете му за това как се отнася към връзката ви в този нов период от живота ви. Ако му кажете “обичам, когато ме прегръщаш без причина”, той ще знае, че дори присъствието му ви носи удоволствие.