АГ болница "Селена" организира празник за своите бебета на 31 май 2009 г. Поканени са всички  деца, родени в "Селена" от откриването й  на 1 ноември 2006  до днес , и техните родители. Водещ на партито ще бъде Камен Воденичаров, който е подготвил много изненади, забавни състезания, томбола с подаръци и специални призове като "Най-едро бебе на годината",  "Бебе 2000", "Най-припадащ татко в операционната" и др. Празникът ще се проведе  на лекоатлетическия стадион вдясно от централния вход на стадион "Пловдив" (срещу жп линията) от 10.30 ч.

2500 са ражданията в АГ болница "Селена" от откриването й до сега, повечето от които по естествен път. Над 500 са лапароскопските операции, които се извършват годишно. 90 % от гинекологичните операции също се извършват по безкръвен път, което прави възстановяването на пациентите два пъти по-бързо отколкото, ако се прилагат стандартните интервенционни методи.

От юли 2008 г. успеваемостта на ин витро център "Селена" е 55-60 % в различните месеци, което прави клиниката водеща в страната и не само. Специалистите работят с най-модерното оборудване, съществуващо на пазара и в тясно сътрудничество с най-известните световни ин витро центрове.

В болницата работят 22-ма лекари, 45 акушерки, 20 санитарки и 5 души помощен персонал. Своите бебета в "Селена" раждат майки от много градове в Южна България - Карлово, Асеновград, Стара Загора, Свиленград, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Димитровград, Хасково. Раждали са майки и от София, Бургас.