Звездата на руската естрада, 64–годишната Алла Пугачова и съпругът й, 37-годишният Максим Галкин станаха родители на близнаци – Лиза и Хари. Децата са били родени от сурогатна майка, но биологичните родители са певицата и съпругът й.За раждането на децата в първите дни знаели само най-близките роднини на звездното семейство. Останалите приятели научили едва този уикенд, когато Алла и Максим поканили гости в имението си извън града, а вестник "Комсомолская правда" съобщи вчера, като се позова на работници, които преустройвали детската стая в къщата на артистичната двойка.


Алла Пугачова и Максим Галкин са заедно повече от 12 години. Алла има една дъщеря от първия си брак - певицата Кристина Обакайте и двама внуци - Дени и Клавдия. Максим Галкин официално няма деца. „Разбира се, че съм щастлива за майка си и за Максим. Това е щастливо събитие в живота за цялото ни семейство“, казва 42-годишната Кристина. 

Друга звезда на руската естрата - Филип Киркоров, който е бивш съпруг на Алла Пугачова, стана баща на две дъщери от сурогатни майки през последните години.

kir