Списание „9 месеца” стартира инициативата „Бебе на града”, чиято мисия е да насочи вниманието на обществеността към демографския проблем, за да се стимулира раждаемостта на регионално ниво. Първото дете, родено на празника на конкретния град, ще бъде избрано за „Бебе на града”. Официалната част на събитието ще започне с церемония по орисването на новороденото от кмета на града. Кампанията ще продължи съобразно с празничната програма на града, където ще бъде обявено кое е бебето и какво се е случило на церемонията по орисването.

Подаръци за бебето на града, както и награди за активните жители на Пловдив, отправили своите пожелания към новороденото, са осигурени от нашите партньори:

От A-Derma са осигурили за бебето на града страхотни козметични продукти: Primalba измивен гел 500 мл, Primalba почистваща вода без изплакване 500 мл, Primalba крем кокон 100 мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл. Фирмата не е забравила и посетителите. Някои от присъстващите ще получи Hydralba UV лек крем, Sensifluid мицеларна вода 250 мл, Sensifluid Свръхобогатен пенещ се гел 250 мл + рамка за снимка + несесер.

Със съдействието на Dizain Baby първото родено бебе в Пловдив на 6 септември ще получи триколка с дръжка - Little Panda. Тя позволява да бъде бутана от мама или тати, но и да бъде управлявана от сладките, жадни за приключения, малки шофьори. Чрез предпазната рамка за детето и удобната дръжка за родителски контрол ще усетите удоволствието от безопасната и комфортна разходка. Подвижният сенник ще предпазва малките пътници от парещите слънчеви лъчи, а в пластмасовия багажник ще имате възможност да сложите необходими за вашето слънчице аксесоари. Маневрена, лека за управление и с модерен дизайн,  триколката предоставя магични и незабравими мигове при отглеждането на всяко дете.

Партньорите ни от Milupa са осигурили голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебето на града, както и награда за един от посетителите – чаша Аптамил 3.

Партньорите ни от Pufies са осигурили 6 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер mini и 2 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер midi, които ще стигнат за първите 3-4 месеца на новороденото. Pufies – супер тънки и удобни. Пелени с отлична попивателна способност и защита от протичане, изработени от висококачествени материали с грижа за бебето. А линията Fashion Collection, предлага 68 вдъхновяващи модни дизайна пелени. С Pufies модата върви ръка за ръка с качеството.

Бебето ще получи и подарък от Тео бебе прах за пране 1,5 кг - лавандула, омекотител 1 л  - лавандула, 2 пакета мокри кърпи Алое вера, два шампоана и два сапуна с аромат на бадем, душ гел с аромат на бадем и крем против подсичане.

Chipolino ще подарят на бебето столче за хранене "Парти" лайм. С лека и стабилна конструкция. С голяма табличка за хранене и комфортна седалка, лесна за почистване. Сгъва се лесно и компактно. Подходящ за деца с тегло до 15 кг.

От СБАЛАГ Селена новороденото ще получи активна гимнастика за бебета пълна със забавни и стимулиращи дейности. Развива координацията на бебето и умения за движение, като улавя вниманието му със светлини, звуци и цветове.

Подарък за бебето ще има и от Interbaby красива хавлийка за баня с бродерия с триъгълна част за главичката – серия „Зайче". Спален комплект 3 части за сладки сънища – серия „Седящо мече" и мултифункционален протектор с дишаща материя. А един от посетителите оставил своето пожелание към бебето на град Пловдив ще получи непромокаем лигавник от BOBOLI, за да бъде храненето забавно.

Подаръкът от Sevi Baby е мултифункционална подложка за къпане с пълнеж, както и подарък за един от посетителите – комплект дрешки от две части.

Страхотно детско столче за кола осигурява Cryo Save.

Снимки на наградите можете да видите тук.

Медийни партньори на кампанията:

BTVв. Монитор, Радио ВитошаPlovdivutre.bg

Със съдействието на ресторант "Арена", Пловдив