Помните кампанията „Ние даряваме живот“, организирана от списание „9 месеца“ и Adella Fertility Clinic, нали? След първата кампания последва и втора, защото желаещите да участват не спираха да изпращат своите съкровени истории.  Д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев дариха инвитро процедура на две семейства. Освен това подадоха ръка на трето, поемайки финансирането на медикаментите, необходими за стимулиран опит.

На финала на кампанията д-р Петра Семерджиева, специалист по акушерство, гинекология и асистирана репродукция, изпълнителен директор на ADELLA CLINIC, обяви поредната приятна изненада, а именно, че подарява безплатна консултация по документи на всички участници в двете кампании „Ние даряваме живот“.

С радост обявяваме, че моментът за записване за безплатните консултации по документи настъпи, а крайният срок да заявите своя час е до 31 март. Можете да направите това на тел. 0700 10 992 (adellafert@adellaclinic.com)

Ще ви зарадваме и с новината, че Adella Fertility Clinic вече има подписан договор с Център за асистирана репродукция и работи с пациенти, които са одобрени за финансиране от ЦАР.

Адрес: Adella Fertility Clinic, София, ул. Тинтява 15 Г