Двойките с репродуктивни проблеми ще бъдат консултирани безвъзмездно от д-р Ралица Сенкова 


Безплатни прегледи организира Виена Ин Витро Център в Токуда Болница между 8 и 23 декември 2014 г. Безвъзмездните консултации ще бъдат извършвани от д-р Ралица Сенкова, акушер-гинеколог и специалист по репродуктивна медицина. Двойките с проблеми в зачеването могат да се запишат на тел. 02/ 420 0279 или 02/ 403 4227 или office@vienna-ivf.com В рамките на прегледите пациентките ще имат възможността да се информират за съвременните методи в областта на асистираната репродукция и да получат индивидуален план за лечение.


„При трудности при забременяване, първата стъпка е осъзнаването на проблема. Чрез безплатните консултации ние подаваме ръка на двойките, търсещи решение.” –– казва д-р Сенкова. “Първоначалната диагностика и индивидуалният план на лечение са важна предпоставка за преодоляване на затрудненията.” – допълва специалистът по репродуктивна медицина.
Виена Ин Витро Център е партньор на „Център за асистирана репродукция”
(ЦАР). За да получат финансиране от ЦАР, пациентките трябва да подадат документи за одобрение или удостоверение за смяна клиника, което да попълнят в центъра.