На 16.12.2017 г. в 13:00 ч. ще бъде дарен кувьоз на болницата в гр. Червен бряг. Кампанията започват двама ентусиасти Martina Yordanova и Lazar Radkov,  в началото на мeсец oктомври 2017. Причината, да се спрат на дарение на кувьоз е, че всяко 3-то дете в България, което е било в кувьоз, получава увреждане на очите, защото наличната техника е на над 20 години.

Мартина и Лазар се спират на болницата в Червен Бряг, след като получават информация, че там положението е много лошо. Свързват се с завеждащият на родилното отделение д-р Цеков, който потвърждава информацията, че наличната апаратура е в много лошо техническо състояние – термостата не и работи, вратичките са подлепени с лекопласт и не използва директен кислород. Информацията, че в болницата има един наличен кувьоз потвърждава и Министерство на здравеопазването.

„Капачки за Бъдеше” реализира успешно събитие на 28.10.17 г. пред Националния стадион „Васил Левски”, където капачки дариха между 1 500 и 2000 души. Събитието събра 8 510 кг пластмасови капачки за 3 часа. Паралелно с това в Пловдив, друг доброволец към „Капачки за бъдеще” – Владимир Стефанов събра 1 240 кг. Събраните капачки бяха продадени за рециклиране срещу сумата от 3 900,00 лв.

От октомври до сега, няколко организации са дарили още близо 300 кг, а други финансови средства. Най -  голямото финансово дарение, което е получила кампанията е от Десислава Николова – „Подари щастие”, която издава книга за бременността на жените, с благотворителна цел - закупуване на кувьоз. Кувьоза, който ще бъде дарен е договорен на преференциална цена от 7 800,00 лв. с включена 2-годишна техническа подръжка. Целта на начинанието е да има максимална прозрачност и затова организаторите ще документират всичко със снимки и видео. „Капачки за бъдеще” вярват, че България и светът като цяло могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас започне да полага ежедневни усилия за това. Заедно можем повече!