От тази събота уикенд ефира на Радио FM+ няма да е същия. Водещата Евелина Павлова, която преди месец направи своето голямо завръщане в програмата на Радио FM+, стартира новото шоу „Евелина в страната на чудесата”.

Алюзията с популярната история на Луис Карол не е случайна. В новото предаване главните герои и главните слушатели ще са децата. „Евелина в страната на чудесата” всяка събота предлага три часа за малчуганите и техния свят.

В предаването очаквайте рубриките „Приказландия”, с най-обичаните класически и съвремнни приказки, разказани от деца; срещи с експерти в областта на детското възпитание;  незабравимо емоционалните мелодии от „Неочаквана ваканция”, „Войната на таралежите”, "Цар лъв", "Мъпетите", или „Синьо лято”.

Изборът на водеща не е случаен. Евелина е инициатор и главен редактор на детската интернет платформа „Радио Family”. „Това е единственото изцяло детско интернет радио- каза Евелина Павлова- и вече две години намираме своите партньори сред традиционните ефирни медии.

Но има една медия,където винаги сме се чувствали у дома и това е Радио FM+. Много съм щастлива, че от тази събота емблематични вече за програмата на детското радио  предавания ще звучат и в национален ефир, защото има една дума, която безусловно обединява хора, идеи, медии. Думата е деца.

Всяка събота „Евелина в страната на чудесата” започва от  9 и ще каже „до скоро” в 12 часа. Първият гост на шоуто ще бъде рицарят без броня и създател на детската арт школа „Малки таланти” Олег Ковачев.
 
 
Влез в приказката и ти! Припомни си каква е великата разлика между „харесвам” и „обичам”:
"-Пух, знаеш ли каква е разликата между "харесвам" и "обичам"? -Не Прасчо, кажи ми. -Разликата е там, че ако харесваш едно цвете ще го откъснеш, но ако го обичаш ще го поливаш всеки ден!"