На 18 ноември 2013 г. издателство „Колибри“ стартира www.dora.bg, функционална интернет страница със съдържание, адресирано към невръстните читатели и техните родители! Ясната структура на сайта позволява бърза ориентация и облекчава процеса на онлайн пазаруване.

Каталогът на www.dora.bg съдържа едни от най-популярните и обичани детски заглавия през последните десетилетия: поредицата книжки за невинния пакостник Никола̀ и неговите колоритни съученици, подбрани издания от нашумялата серия за Дора Изследователката, вдъхновила името на сайта, интригуващите приключения на Хълцук, подписани от Кресида Коуел, и прелестните книжки за принцесите от Клуба на короната. Децата имат достъп и до уникалните албуми и енциклопедии Larousse, до сборници с класически детски приказки, красиви пъзели и разнообразни тетрадки за оцветяване.

Мисията на www.dora.bg е да радва малчуганите, но и да помага на техните родители, настойници и учители в процеса на възпитание и обучение – страницата лансира богатия опит на утвърдени професионалисти в сферата на педагогиката, психотерапията и семейното консултиране като Стив Бидълф, д-р Томас Гордън, Франсоаз Долто, Мириам Сежер, Найджел Лата и д-р Фицхю Додсън.

Читателите могат да се сдобият и с ВИП карта за 25 % намаление от www.colibri.bg, валидно за всички жанрове и поредици на издателството.