Продължаваме да бъдем до вас и се радаваме, че предстои нова онлайн лекция за бъдещи родители. Съобразили сме темата с актуалната ситуация и не се съмняваме, че ще бъде наистина интересно. Разбира се, както обикновено - вие трябва единствено да се настаните удобно на дивана пред екрана на лаптопа или компютъра.

Добрият тонус по време на бременността няма да ви напусне, ако успеете да съхраните здравето си. Как да избегнете настинки и грип, ще сподели Цветанка Райчева, Представителство на Немския хомеопатичен съюз за България.

Хомеопатията е една от малкото подходящи и напълно безопасни терапии по време на бременност и кърмене. Има изпитани хомеопатични лекарства, които стимулират имунната система и помагат на организма да си изгради силна самостоятелна защита срещу вирусите.

Ще поговорим и за стреса – разболява ли ни той, как можем да се освободим от напрежението и да живеем в хармония. През последните месеци обстановката в световен мащаб е изключително сложна и много хора страдат от безсъние, повишена тревожност или депресия. За съжаление, бъдещите майки също не са защитени от негативни емоции, въпреки че се намират в един от най-красивите и ценни периоди от своя живот.  Понякога, залисани от ежедневните предизвикатлества, бременните пропускат да отделят достатъчно за време в грижа за себе си - емоционално и физически. 

Бъдете с нас, за да разберете вярна ли е поговорката „Една ябълка на ден държи доктора далеч от мен” – човек е това, с което се храни, както и защо здравословното хранене е предпоставка за силна имунна система.