Здравейте, приятели! Знаем, че очаквате новата LIVE онлайн лекция с нетърпение. И как би могло да е иначе – ще си говорим за кърмене.

Лекторът Теодора Артинова, старша акушерка на Родилна зала и Родилно отделение, ПСАГБАЛ „Св. София", ще сподели с вас своя опит, ще даде ценни насоки и разбира се, ще отговори на въпросите, които всяка майка си задава.

Денят е вторник (28 април), започваме в 10:30 ч. Ще излъчваме на живо в три страници във Facebook:

На финала сме подготвили изненада! Бъдете активни, задавайте своите въпроси, една от вас ще спечели Бебефон камера, осигурена от Kassaba Systems Ltd. Тегленето ще се извърши на случаен принцип в края на лекцията.

 

vashiat veren pomoshtnik u doma

 

 

Любопитни ли сте да научите дали кърменето наистина предпазва детето от всички болести? А знаете ли защо коластрата е в по-малки количества в сравнение със зрялото мляко? Без съмнение е важно да сте информирани и как да държите правилно бебето, в каква поза да бъдете по време на кърмене, как да се справите със задачата след секцио и как да избегнете болката, когато бебето суче.

Помнете – всяка трудност, през която преминавате като майки, ви прави по-силни и уверени. Няма рецепта за съвършена грижа, защото сърцето ви най-добре знае от какво се  нуждае вашето дете. Стремим се да ви подкрепяме в малките стъпки по пътя, да споделяме с вас моментите на щастие и да побеждаваме заедно предизвикателствата.

Дървото на живота или иначе казано – кърменето, ще пусне дълбоки корени, създавайки между майката и бебето силна връзка. Не пропускайте да ни гледате на живо, в уютната обстановка на своя дом, за да кърмите след това с лекота, удоволствие и без страх.