Скъпи приятели, в началото на декември излезе сборникът с разкази „Лабиринт на любовта“, издаден от списание "9 месеца". Книга с твърди корици, събрала в себе си възхитително творчество на млади автори. Може би си спомняте, че „9 месеца“ организира конкурс, който вдъхнови мнозина да пишат от дълбините на душата си за „най-голямата от всички“ – любовта.

Част от произведенията намериха своя дом в сборника. Роди се нещо красиво. Всяка творба, посветена на дълбокото и неизследимо чувство, притежава уникален чар, различен вкус и настроение.

Питате се дали ще има официално представяне на книгата? Премиерата на една книга се случва в душата на читателя. Тогава, когато тя проговаря, разказвайки своята история. Една и съща книга би могла да има множество премиери – дори прочетена вече, след време тя прошепва нещо ново и те кара да се чувстваш така, сякаш току-що си се запознал с кориците ѝ.

За всеки от авторите е предвидено копие от дългоочакваната книга като подарък. За информация, относно начините на получаването ѝ, е необходимо участниците в сборника да се обадят на тел. 02/ 946 13 69 (всеки работен ден от 9:00 до 18:00 ч.).

*Това не е всичко, предстои ново предизвикателство. През януари „9 месеца“ стартира национален конкурс за детско творчество на тема „Моето семейство“. Очаквайте подробности!