Скъпи бъдещи майки, горди със своите бременни коремчета, участвайте в конкурса на списание "9 месеца" "Моето сладко коремче"! Изпращайте снимки на ВАШЕТО, СОБСТВЕНО НАРИСУВАНО БРЕМЕННО КОРЕМЧЕ на email pr@9m-bg.com за "Моето сладко коремче" до 21 ноември 2011 г.

Задължително напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. Снимките ще бъдат публикувани в Блога на списание "9 месеца" и ще бъдат публично достояние.

Този месец снимките ще бъдат качени в категорията "Моето сладко коремче" на блога на 23 ноември. Конкурсът ще продължи до 30 ноември и всички посетители ще могат да разглеждат снимките на участничките. Ще обявим победителя на 1 декември 2011 година, който ще бъде избран от организаторите и спонсора на конкурса.

С Вашето участие в играта Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Внимание! Снимки ще бъдат премахнати от конкурса само и единствено по преценка на администраторите на блога на списание “9 месеца”. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове.

!Важно! Заради опитите за участие в конкурса ни със снимки, копирани от сайтове в интернет, изискваме изпращането само и единствено на оригинални снимки, които не са обработвани с никакви графични програми. Така в тях се пази информация затова кога и с какво е направена вашата снимка. Моля, пратете ни поне 2 - 3 снимки на нарисуваното Ви коремче и от самото рисуване. Благодарим за разбирането!

Голяма награда този месец предоставена от фирма "БЕБОЛИНО" ООД:

Голяма награда: NUK  ОВЛАЖНИТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ

-          Предпазва от неразположения на дихателните пътища и облекчава симптомите

-          Сигурно и бързо достига до идеалната влажност на въздуха – 40-55%

-          Изключително тих

-          Парата, която се образува е студена

-          Вграден хигротермометър

-          Капацитет- около 250 мл./час.