175 пелени и 80 бутилки мляко – това е само началото от седмичния списък с покупки на Сара Уорд и Бен Смит от Лондон. Младото семейство очаквало едно бебе, но само за 9 месеца двойката се сдобила с 4 деца. Как е възможно ли? 

Сара родила малкия Фреди. Само няколко седмици след това обаче по естествен път заченала отново. Оказало се, че бременността ù е триплодна. Лекарите предупредили двойката, че подобна бременност е твърде рискована. Но Сара и Бен били твърдо решени да задържат всички бебета. Така на около 9-месечна възраст малкият Фреди станал батко на Стенли, Дейзи и Реджи.


„Когато видях всички бебета едно до друго, дъхът ми спря. Заради прането на толкова много дрехи, миенето на бутилки за следващия ден и къпането на децата с мъжа ми нямаме време даже да изпием заедно по чаша чай. Една бърза разходка до магазина може да отнеме часове, защото толкова много хора ме спират и се интересуват дали всички деца са мои. Харесва ми това суетене и внимание около мен. Толкова съм горда. Вече си мислех, че няма да мога да имам деца, а след това получих това голямо и щастливо семейство за по-малко от година”, радва се мама Сара. „Няма да се преструваме, че не е изморително. Все пак е прекрасно! Но скоро няма да правим други опити за забременяване”, каза татко Бен. 29-годишният мъж се шегува, че сега къщата му прилича повече на детска градина, отколкото на дом.