Здравейте, приятели! Нямаме търпение да споделим колко сме щастливи. Причината е новото начинание, на което екипът ни посвети време и любов през последните седмици –  училище за бъдещи и настоящи родители в интернет среда. Усилената подготовка си заслужаваше и сме безкрайно радостни, че оправдахме високите очаквания на последователите ни.

Първото онлайн училище, организирано от списание „9 месеца“, премина успешно. Всъщност надскочи дори най-смелите ни очаквания. Над 11 000 души гледаха лекцията (сигурни сме, че броят им ще се увеличава). Излъчвахме на живо, в реално време, а след това лекцията остана достъпна във фейсбук страницата ни – ако все още не сте я гледали, можете да го направите още сега:

Получихме стотици съобщения с предложения за нови теми и положителни отзиви от първото онлайн училище за родители на „9 месеца“. Интересът е огромен и това ни мотивира да продължим да бъдем полезни в тази посока.

Припомняме – на 9 април с д-р Павлина Арабаджикова, акушер-гинеколог, МБАЛ „Надежда“, дискутирахме новостите по темата „Раждане в условия на COVID-19”. На финала специалистът отговори на важни въпроси, зададени от аудиторията пред екраните.

Благодарим ви, че отново ни се доверихте, радваме се, че гостувахме в домовете на толкова много бъдещи родители.

Новата ни онлайн среща предстои съвсем скоро, следете страницата ни, за да разберете какво сме ви подготвили.

Първото училище за родители в България продължава да се развива вече и онлайн.

През последните 17 години училищата за родители на списание „9 месеца“ се превърнаха в любими на майките и татковците в 11 български града.

На събитията бъдещи и настоящи родители получават ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето.

Месечно училището в София и в страната има над 1400–1500 посещения. Освен бъдещите майки и татковци могат да присъстват и други техни близки – това ни прави истинско семейство.