Благорадим на всички, които се включиха в конкурса „С 9 месеца на море” и ни споделиха своите забавни морски истории. В продължение на два месеца, благодарение на вас, в офиса ни цареше лятно настроение и миришеше на море. Изборът беше много труден, но все пак голямата награда е само една. Ето историята победител, разказана от Тодор Чакъров и Тодор Чакъров Младши:

Тате... искам да ти покажа звездите
Лято 2012 беше страхотно!!! Вече от 7 години плажуваме на къмпинг Корал, а преди 2 години се сдобихме с наследник. Миналото лято малкият звяр беше на година и три месеца. Беше втората му морска почивка в живота - отново на същия плаж, на същия пясък, на същото море. Но сега вече малко по-пораснал, малко по-осъзнат. Седмица след пристигането ни, Тодор Младши така беше свикнал да ходи бос и гол, и да се търкаля в пясъка, че плажа му беше по-скоро като просторен хол за игра, отколкото открито пространство. Затова и в момента, когато направих снимката, той си придърпа една надуваема възглавница и полегна до баща си. Погледна нагоре, за да види какво гледа той и видя току изникналите на небосвода звезди. Започна да сочи с пръст и да ахка, изненадан от красивата гледка... За мен момента беше запомнящ се!!! Защото сина ми вече не беше бебе, а момченце, което вижда и осъзнава света, и се научава как да го споделя...

Лятото е още в разгара си. Пожелаваме ви много слънчеви моменти, пясък по хавлиите и радостни емоции с вашите малки съкровища!