През месец октомври инициативата С "9 месеца" на училище отново тръгва на път. Лекции за бъдещи и настоящи родители ще се проведат в Благоевград на 15 октомври, в Плевен на 16 октомври, в Пловдив на 22 октомври и в Пазарджик на 23 октомври.

Лекциите

Лектори в курса за бъдещи майки и татковци са утвърдени специалисти от големите акушеро-гинекологични болници, педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози, експерти от Националната здравноосигурителна каса и Министерството на труда и социалната политика.


След едночасовата лекция специалистите отговарят на въпроси на аудиторията. И въпросите, и отговорите се публикуват в списание “9 месеца” – от ежемесечната рубрика С “9 месеца” на училище бъдещите майки от цялата страна могат да черпят полезна информация от съветите на специалистите.

 
Презентациите

По време на продуктови презентации в рамките на 30 минути на всяка сбирка присъстващите се запознават с разнообразни продукти и услуги за бебето, за бъдещите и настоящите майки. Производители, вносители и дистрибутори се стремят максимално да консултират присъстващите в избора на качествени стоки и услуги, с което да ги улеснят при отглеждането на бебето.

Презентациите осигуряват личен контакт с представителите на фирмите и възможност продуктите да бъдат реално тествани. Уверени сме, че бъдещите майки търсят и очакват висококачествена, специализирана и атрактивно поднесена информация по конкретни проблеми, а презентациите им дават възможност да я получат.


Станете част от инициативата С “9 месеца” на училище!

Посещавайте безплатните сбирки, организирани от списание “9 месеца”! "С “9 месеца” на училище" се посещава след предварително записване на телефон 0876 181 114.