Списание „9 месеца”, с подкрепата на община Благоевград, стартира за първи път в Благоевград инициативата С „9 месеца” на училище – безплатни лекции за бъдещи и настоящи родители.

Място на събитието: Largo Mall, ул. „Тодор Александров” 47, ет.2.

Дата и час: 21 октомври 2015 г., от 10:00 часа.

Основен гост на първата лекция ще бъде Теодора Артинова, старша акушерка на отделение „Патологична бременност", I САГБАЛ „Св. София", която ще ни даде ценни съвети за първите грижи за новороденото.

Лекциите са напълно БЕЗПЛАТНИ за посетителите.

Благоевград е деветият подред град на инициативата С „9 месеца” на училище, което носи особена символика за целия екип на сп. „9 месеца”. Надяваме се, че ще бъдем полезни на бъдещите и настоящите родители в най-важния период от живота им – раждането и отглеждането на дете.

С „9 месеца” на училище е инициатива на списание „9 месеца”, на която специалисти изнасят лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. А партньорите на училището раздават подаръци на всички присъстващи.

С „9 месеца” на училище в София и в страната има около 1400–1500 посещения месечно. През май 2003 г. дългогодишното сътрудничество на екипа на списание „9 месеца” с гилдията на акушер-гинеколозите и с държавни и неправителствени институции дава на изданието възможността да стартира инициативата С „9 месеца“ на училище, която е успешна и актуална.

Списание „9 месеца“ е специализирано издание за бременност и майчинство.

Изданието се ръководи от една основна цел – да е полезно четиво, което представя експертна, актуална и интересна информация.

W: www.9m-bg.com F: www.facebook.com/spisanie.9meseca