Junior ReadyBed: Можеш ли да спиш, играеш, почиваш, лагеруваш... и изобщо да правиш всичко с едно решение, което идеално заменя необходимостта от купуване на безброй вещи, заемащи много място, но за кратко време в детската стая? Вече е напълно възможно, благодарение на универсалното легло Junior ReadyBed - леснопреносимо, комфортно, практично и забавно решение “Всичко в 1” -  преносимо легло Readybed , състоящо се от матраче, завивка и възглавница.

Junior ReadyBed e перфектното решение за приятните импровизирани вечери, когато децата на приятелите ви останат да преспят у вас, или пък вашият малчуган отиде на гости при баба, леля или при друго приятелче.  Readybed е идеален вариант и при отсядане на къмпинг или лагер – топлата завивка ще осигури максимална защита и комфорт на малките ангелчета. А най-хубавото е, че ReadyBed ® се надува изключително лесно и за няколко минутки с ръчна помпа, като във всеки един момент може да се свие и прибере в малка, удобна и лека ръчна чанта.  И мечтата за всяка мама – леглото позволява изключително лесна поддръжка - завивката се сваля и пере в пералня при температура 30°C.

Junior ReadyBed, подходящ за дечица над 3-год.възраст,  се предлага в няколко разновидности, декорирани изключително колоритно  с героите на Дисни – за момиченца – с прекрасните принцеси и за момченца – с чудните герои от филмчетата – "Spiderman”, "Самолетите”, "Колите”и "Университет за таласъми”.

 

Лесният пренос, поддръжка и гарантираният комфорт превръщат Readybed в перфектен подарък за всяко дете -  задължителен завършек на детската стая за стопроцентови  преживявания и забавни моменти, както в нея, така и на плажа, къмпинг или на палатка!

Readycot

Най-сетне се появи – решението за всички новородени, и по-скоро: облекчението за техните майки.  На вашето внимание:  леко, леснопреносимо и практично решение “Всичко в 1” за пеленачетата от 0 до 6 месеца -  преносимо креватче Readycot ®, състоящо се от  матраче, основа за повиване и чаршафче, които се побират  в компактна  ръчна чанта, удобна за пренасяне и съхранение, както у дома,  така и в кола, и имаща самостоятелно отделение за пеленки и джобове за бутилки. Чантата може да се използва отделно и за пренасяне на  пеленки и други бебешки артикули.

 

Readycot позволява изключително лесна поддръжка и пране и компактно съхранение.
Това е идеалното решение за всяко пеленаче, подходящо за креватче за детската стая и основа за повиване. Ако приемате гости с пеленачета у дома или пък гостувате у роднини и приятели – това е вашето облекчение.  Ако обичате да пътувате или да летувате – това е вашето спасение.  Readуcot е цялостно улеснение за родителите в ежедневието у дома или навън.

Намерете ни на: www.facebook.com/ReadybedBG или на тел. 0700 11 117, както и в следните магазини:

- София: Еником /жк Дружба, бул. Кап. Димитър Списаревски № 24/, Лабиринт /жк Люлин, бул. Д-р Петър Дертлиев № 25, Хоум Студио /бул. Г.Делчев бл.1Б/, Хоум Студио /ул. Хр.Белчев 50/, Хоум Студио /The Mall/, Хоум Студио /бул. Дж.Баучер/, Дундьо /ул.Здраве 13/, Дибо /ул.Цар Симеон 217/, Алиса Парадайс /Mall Paradise/; Премаман /бул. Т.Александров 11/, Ново бебе /бул. Витоша 150/, Авент /бул. Симеоновско шосе 130/, всички магазини Хиполенд;

- Бургас - Бебе Макс

- Варна - Класик Варна

- Самоков - МОЛ Самоков Джи Ем

- Сандански - Бамбино