Чаровни усмивки, незабравими и интересни гримаси, много бебешко очарование – виждате ги през обектива на фотоапарата си.  Искате ли да споделите всичко това на първо време с екипа на „9 месеца” , а после и с цяла България?Регистрацията за участие в конкурса за корици на списанието за следващата година „Вашето бебе Звезда – сега!” ще ви отнеме само минута.  Можете да  я направите, като последвате банера на заглавната страница на сайта и попълните коректно данните в зададените полета.  Електронната форма за участие ще бъде активна от 1 юни 2010 г.


Преди да го направите обаче очакваме от вас да прочетете внимателно регламента на конкурса.
Обърнете внимание на следните детайли, които могат да са решаващи за високата оценка на детето ви от журито ни и да му дадат възможност за участието му във финала на конкурса – професионална фотосесия:

• Важно е да снимате малкия модел без щапка, шнола, ластик за коса или друг аксесоар, който закрива по някакъв начин лицето. Всяка година получаваме интересни и забавни снимки, на които обаче лицето на детето не се вижда добре. А именно чертите са това, което приковава вниманието на журито и печели симпатиите и одобрението му.  Както читателите на „9 месеца” вероятно са забелязали именно бебешкото лице е акцента на всяка от кориците на списанието.
• Уверете се, че снимката, която ни изпращате е с добро качество. Може би сте заснели очарователен момент, но сте имали подръка само телефон и качеството на фотоса е компромисно? Имайте предвид, че журито ни не очаква професионално заснемане, но е важно да му дадете максимално много информация за малките чаровник или чаровница само с тази единствена снимка. • Логично повечето от най-малките участници са снимани легнали.  Много вероятно е обаче при тази поза ъгълът на снимане да дава нереална представа за бебето. Прегърнете го и тогава заснемето фотоса – вашата топлина и ласка със сигрност ще го накарат да засияе.
• Вероятно в компютъра ви виртуалните албуми на бебето се трупат един след друг и имате чудесни снимки с които се гордеете. Изпратете ни някоя от тях само ако е направена през последните дни или месец. Актуалността на снимката е важна, защото вашето малко съкровище се променя  с всеки изминал ден, конкурса трае три месеца, а до финалното снимане има цели 5.  

Ако последвате тези няколко насоки многократно ще увеличите шанса, нашето жури да оцени достоинствата на детето ви. Фотографите и художниците, които ще изберат финалистите на конкурса, ще разполагат с тази единствена снимка за да направят избора си. 

Желаем ви успех!