На 19. 08. 2011г. в офиса на фирма БЕБЕЛАН беше организирана томбола с участниците в играта „С OVKO-Бебелан на МОРЕ“, която се проведе от 10 юни до 10 август 2011 г. в специализираните детски магазини, аптеки и дрогерии.
Екипът на фирма БЕБЕЛАН благодари на всички, които,  наслаждавайки се на вкусните и здравословни пюрета OVKO-Бебелан,  участваха в играта. Честито на спечелилите:
Голямата награда печели семейството на мама Катя Тодорова и бебе Никола от Хасково. Те ще се радват на слънцето и морския бриз от 5 до 11. 09. 2011г ., в х-л „Вили Елените“ на к.к. ЕЛЕНИТЕ на база ALL INCLUSIVE.

Ще се радват на слънцето и прекрасната минерална вода в х-л „ХИСАРЯ“ семействата на мама Миглена Тодорова и бебе Калояна от  Шумен и мама Елица Иванова и бебе Матео от Плевен от 9 до 11. 09. 2011 г. със СПА пакeт „Beauty” в СПА хотел ХИСАР за двама възрастни и бебе, ползващи 2 нощувки със закуски, 1 вечеря и по 1 процудура по избор на човек.


50 бебета ще се радват на удобна за хранене пълнеща се лъжичка на дизайнерската американска марка BOON.
50 бебета ще се радват на ергономична чашка с дупка на дизайнерската американска марка BOON.
60 бебета ще се радват на ергономични прибори за хранене (виличка и лъжичка) на дизайнерската марка BOON.

Може да видите пълния списък на спечелилите на www.bebelan.bg

ЧЕСТИТО на победителите! Надяваме се, че всички участници ще останат верни на прекрасните детски храни OVKO-Бебелан, които са създадени с изключително внимание и много любов за нашите деца!