Всеки родител с бебе познава ,,онзи поглед'', съпътстващ появата на нещо важно, чакано и ароматно. НО, също така, когато „големите изненади“ настъпят, те смущават времето на мама, татко и бебе, и прекъсват играта или спокойния сън – а последното, съгласете се, е направо непростимо.

Истината е, че невинаги обстановката и ситуацията са перфектен момент за подобни ,,големи изненади''. Мама и татко, колкото и да планират дребните детайли през деня и нощта (или там, където те се сливат), често на финала се чувстват разочаровани и дори неподготвени.

Това е факт -- 43% от родителите се притесняват, че няма къде да сменят пелената на бебето. Никак не е приятно да изпитваш тревога, знаейки, че ще бъдеш в движение и пълната пелена може да се окаже черно петно в иначе слънчевия и изпълнен с динамични планове ден.

Да, повече от една трета от родителите (37%) се притесняват от пропускане на пелената и има защо. В тези моменти сякаш всичко се обръща наопаки и настъпва един малък хаос.

И така до безкрай, до гърба и дори до косата... или иначе казано -- пропускането на пелената може да излезе отвъд очакваните  представите на мама и татко. Поредната порция дрешки към коша за пране се оказва и черешката на тортата.

Почти половината от родителите (45%) казват, че трябва да се справят с гореспоменатата бъркотия поне няколко пъти в седмицата. Но защо ви споделяме всичко това -- за да притесним новите родители (няма шанс) или да вдъхнем кураж на онези, които вече са на бойното поле?

Причината е, че знаем какво е решението и нямаме търпение да ви разкажем за него. Едно е сигурно -- липсата на протичане на пелената ще направи живота на бебето по-добър, а вашият – по-спокоен.

Представяме пелените Pampers Pants с новия джоб за задържане и защита. Велико изобретение, ура! Революционният джоб за задържане и защита на Pampers® предпазва от пропускане на пелената, което означава по-малко прекъсвания на любимите занимания -- повече време за игра и усмивки.

 

Какво още?

  • Индикаторът за урина казва на родителите, че е време за смяна (само при Pampers Premium Pants и Pampers Night Pants)
  • Двойни маншети за предотвратяване на протичането около краката и супер абсорбиращата сърцевина, която поддържа кожата суха
  • Подобрен страничен шев за супер бърза смяна на пелените
  • 360-градусово прилягане

Приятелите ни от Pampers са съмишленици на всички родители, за които протичането на пелената е едно от нещата, превърнало се тревога №1, когато са навън. А вие помнете, че поради това тяхната мисия е да премахнат страха от бъркотията в пелените.

Не се страхувайте от ,,големите изненади'', вместо това си подарете повече сухи моменти, време за забавления с малкото човече, комфорт и свобода!