Звън на чаши, пожелания, подаръци, много усмивки… с една дума – сватба. Незабравимо събитие, за което мечтае почти всяко момиче. Традицията повелява булката да е в бяло, традицията повелява булката да е девствена, традицията… Е, ако сте сгодена и с голям корем, а бебето непрекъснато ви подритва отвътре, със сигурност сте нарушили традициите. Добре дошли в XXI век, където бременната булка не шокира никого. Как да сте зашеметяваща, неотразима и блестяща с корем в сватбена рокля? С няколко прости трика.

Рокля
Отдавна отмина времето, когато всички младоженки се обличаха в бяло. Днес много бъдещи майки се кипрят в рокли с пастелни тонове. Изберете изчистен модел, който свободно пада надолу без много заврънкулки и дипли. Късите рокли тип “камбанка” не са подходящи за вас и ще ви направят по-едра, отколкото сте.


Добрата новина е, че може да намерите много лесно семпла бяла рокля. Повечето булчински салони предлагат разнообразие от дрехи, подходящи и за вашето състояние. Не превръщайте търсенето на идеалния тоалет в мания. Запомнете, че сватбата и приготовленията около нея преди всичко трябва да носят радост и забавление.

Традициите… това, което са
Ако сте от момичетата, които държат на традицията, изберете дълга права бяла рокля, която да открива раменете и шията ви. В допълнение може да наметнете елегантен бял шал и да обуете ниски пантофки.


В случай че не се чувствате добре в рокля, може да се спрете на елегантен костюм в две части в светли тонове. Нека връхната дреха стига до колената – така силуетът ви ще се удължи и ще изглеждате по-елегантна.

Само ти, аз и… кумовете
Не е задължително сватбата да е свързана с много гости, тежки софри и какви ли не ритуали. Някои бъдещи майки предпочитат всичко да стане бързо и без много шум. В този случай няма да сбъркате, ако заложите на бледолилава рокля без ръкави. Не забравяйте белия шал, който ще ви придаде вид на булка.

Хайде да се оженим… на морето
Морето винаги е било желано място за бракосъчетания… само че в чужбина. У нас тези сватби не са толкова модерни, но защо да не пробвате. Трябва ви само младоженец, кумове и служител на гражданското, който да не се страхува от пясък и вода. Дори обстановката да е неофициална, добре е да се натъкмите в къса бяла рокля с дълбоко триъгълно деколте, което ще подчертава съблазнително наедрелия ви бюст. Обувки? Забравете за тях… нали все пак сте на плажа.

Бижута
Обеците зависят преди всичко от овала на лицето ви. Традиционалистките избират перлена огърлица, съчетана с перлени обеци. По-екстравагантните момичета слагат сребърни висулки и семпло колие, което да насочва вниманието към шията и бюста.

Връхна дреха
Лятото още е далече и затова не забравяйте за връхната дреха. Нека да покрива раменете и да стига до колената – така ще издължи фигурата ви.

Аксесоари
Малка семпла чантичка, в която да сложите всички онези неща, необходими и за бременната – червило, пудра...

Обувки
Отворените обувки на нисък тънък ток са идеални, за да сте едновременно секси и да ви е удобно.