Текст: Ани Събева, основател на „Слингомания“ и „ПРОГРАМА Спокойни бебета“

За човечето от глава до пети (или почти)

,,С какво да облека детето днес, за да не  му е студено, но и да не го претопля, бебеносейки?‘‘— на света не съществува мама, която да не си е задавала този въпрос (дори и да не използва ергономична носилка). На вашето внимание е решението на казуса ,,баланс между твърде топло, твърде студено‘‘.

Най-нежната и деликатна прегръдка за бебето (освен тази на мама) е от мерино, защото то запазва температурата на тялото без да запарва. При нас можете да намерите бодита от 100% фина мериносова вълна. Другите дрешки изберете според правилата – да бъдат удобни, не прекалено тесни, обемни и пълни с пух, да не притискат и стягат детето.

За малките крачета

Топли крачета, здрави дечица! Всички знаем, че малките сладури почти не търпят чорапи или обувки на краката си – не защото им пречат, а защото обожават да ги дърпат, свалят и хвърлят в различни посоки. Това е причината безброй сладки чорапки да си нямат другарче, както и мама да се ядосва за поредната изгубена бебешка буйка.

Ние обаче сме подготвени за студените дни с меки ботушки, които ще поддържат топли малките крачета на вашето дете по време на престоя му в раница, слинг, а дори и в количката.

Каква е тайната им?

Благодарение на тяхната водоустойчива, ветроустойчива и дишаща външна тъкан SoftShell са перфектен аксесоар за носене на бебе през есента, зимата и пролетта.

Удобни и сигурни

Благодарение на регулируемата еластична връв на глезените те се напасват по крачето на детето, като по този начин е лесно да ги сложите, но и да ги свалите – но само, ако вие пожелаете. Малчо няма да може лесно да ги маха и хвърля в пространството.. Ботушките са дълги, така че да покрият крачето на бебето от ходилото до коляното. Могат да се подгънат или пристегнат и се предлагат в два размера – 0-1 години и 1-2 години.

А за мама?

Няма по-лесен отговор на този въпрос – бебеносещо яке от софтшел, ръчна изработка и прецизност до най-малкия детайл + красив дизайн. Да, мили дами, хем ще ви е топличко, хем комфортно,  а не на последно място ще сте и тренди!

И още…

Якето е с дълга и вталена кройка, за да покрие крачетата на бебето при носене, също така е оборудване с качулка и яка  за вас – мамчета. Приставката за бебеносене не остава по-назад и има качулка за детенцето, а  под вратлето и под дупето на бебето, се крият ластици за пристягане, така че да сте напълно защитени от студен въздух и вятър.

Материята е водоустойчива с 10 000 мм воден стълб и дишаемост 3.000 g/m2 за 24ч. Изключително лесна за поддръжка и топло ватирана, дрехата е подходяща и за студени зимни дни.

ВАЖНО уточнение! Дрехата сама по себе си не е носилка. Отдолу трябва да имате слинг или ергономична раница, за да носите бебето. Понеже сме практични и обичаме smart пазаруването, припомняме --  якето може да се носи и без приставката след периода на  бебеносене.

Какво да правим обаче, ако не искаме да сменяме зимното си яке, както и как татко също иска да бебеноси?!

Тук на помощ идват аксесоарите! Например – Шапка-шал за двама. Размерът е стандартен, състои се от две части – за родител и дете, които се регулират и могат да се носят отделно. Шапката се откача, като другата половина представлява топла яка за родителя. Направена е от изключително висококачествен плътен полар – а шапката за бебето перфектно покрива главичката, ушите, шията, и гърдичките.

Другата опция е покривалото за бебеносене. Под него може да поберете всякакъв размер дете, носенo във всякакъв вид носилка и това не е шега. Е, същото важи и за родителя, който ще бебеноси – покривалото е подходящо за всички -- от размери S do XXXL+. Подходящо както за новородено, така и за проходило дете. Външната страна е водоустойчива, а под нея се крие топла, мека подплата от рошав полар.

Още ли се колебаете какво да изберете? Хайде, нека ви помогнем само с един клик на https://slingomania.net/