Жената, казват, е тази, която създава уют, изпълва думата "вкъщи" със съдържание и смисъл. А представете си сега колко се умножава и разлиства нейната функция, когато стане майка.

Мама мисли в посока грижа за всеки у дома - за любимия мъж, децата, домашния любимец, цветята... Нейната суперсила е, че прегръдките й лекуват, целувките й - галят, а усмивката - ех, усмивката, тя е същински подарък. Всяко докосване от мама е наслада. Кожата ѝ е мека, ухае приятно и целият семеен екипаж обожава аромата ѝ.

Споменавайки "кожа и грижа", веднага се сещаме, че сред основните приоритети на кралицата Майка е да подсигури правилната козметика за малките и големите герои (и таткото се вписва тук). 

Дотук добре, но става все по-хубаво, защото тези усилия са богато възнаградени в лицето на Sensibel Нахтекрецен на Dr. Theiss.


Една серия с широко приложение - продуктите в нея са подходящи както за бебето и детето, така и за мама и тати. Фокусът са чувствителната кожа и стремежът към изобилната хидратация, защитата и комфортът. Това обаче се оказва малка част от цялата картина.

Какви са останалите предимства на серията Sensibel, споделяме по-долу:  
Удобство: 
Използването на една серия козметични продукти от всички членове на семейството е удобно, лесно, не заема излишно място и пести време - най-ценният ресурс.

Бюджетно: Икономическо предимство. И - да, можете да си поръчате онези обувки, които харесахте преди три месеца. Разбира се, това не означава, че правите компромис с качеството на козметиката, а точно обратното - обединявате най-добрите ресурси в грижата за кожата, без да се разпилявате, допускайки грешки и придобивайки "малки статуетки" върху козметичното шкафче.

Отговаря на нуждите на кожата на любимите хора: Всичко е във формулата, а тя е резултат от философията на бранда. И ако не знаете все още, бързаме да споделим, че серията емолиенти е създадена да поддържа сухата и чувствителна кожа на бебета, деца и възрастни, подходяща е за ежедневна употреба. Оказва се и чудесна съпътстваща грижа при чувствителна бебешка кожа, включително кожа раздразнена от пелени. Чрез добавката на урея, сквалан, масло от жожоба и гуаязулен, проблемната кожа се предпазва от изсушаване за продължително време и се стимулира регенеративната й способност.

Споделено време и полезни навици: Комбинацията "полезно-приятно" е избор, а не плод на щастливата случайност. Изграждайте добри навици у децата чрез своя личен пример - "ето, време е за любимата рутина, да се намажем с крем за лице... или да подхраним кожата с балсам за тяло...". Хем е весело, хем с добавена стойност, а продуктите не са безброй, само онези, които наистина ви трябват и действат по същество.

Достъпни: Всички продукти от серията на Dr.Theiss Sensibel Nacthkerzen можете да закупите бързо и удобно - онлайн или лично от аптечната мрежа, с други думи - на една ръка разстояние, на един клик или на една разходка през уикенда.

Маслото от вечерна иглика - по-ценно, отколкото сте предполагали: Дами и господа, бебета и деца, да, това е фундаменталната съставка в серията на Dr.Theiss Sensibel Nacthkerzen. Маслото, добито от узрелите семена на растението, е богато на ценни и жизненоважни мастни киселини (98%), фосфолипиди и стеролен. Сухата кожа е по-чувствителна, с намалена влажност и понижено съдържание на мазнини, затова е по-слабо защитена от вредното въздействие на външните фактори и е по-предразположена към раздразнения или други неприятни състояния. На помощ идват обаче маслото от семената на Нахткерцен, което съдържа ценни мастни киселини - цис-линолова и гама-линоленова - те стимулират изграждането на естествени бариерни функции на кожата, снабдяват я с мазнина и я овлажняват.

Аромат на любов: Знаете как всеки дом си има ухание, колко е хубаво, когато то е толкова приятно, същевременно деликатно и споделено. Всички за един, Sensibel за всички! 

Запознайте се с продуктите от серията ТУК