В началото на юни тази година Яни Андреев, победител в трети сезон на "Фермата" и участник в осмия сезон на риалитито, сбъдна една от своите най-съкровени мечти, а именно - да стане баща. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

На бял свят се появи бебе Димитър с тегло 3,480 кг и височина 51 см. Пожелаваме на малкото чудо, което озари дните на мама и тати, да расте в безгрижие, радост и здраве! 

Момче или момиче - дъщерята на Гала разкри пола на бебето

Развълнуваният баща не скри своята емоция и за последователите си в Instagram той написа: 

"С малко закъснение и ние родителите да качим снимка. Благодаря ти най-прекрасна жена, благодаря ти най-прекрасна доктор Мажена Панова, благодаря на целия екип на израждането на бебчо и на Фотографа чичо Митко, благодаря на всички, които ми помогнаха по приготовленията, на бабите, дядовците. Благодаря на всички за прекрасните пожелания, не мога да отговоря на всички, за което се извинявам. Едно малко сърце се роди на 07.06. 2024. Да си ни жив и здрав Димитър. И следвай добрия пример в живота си."

Мама Ивет иска да хвърли пъпчето на Тиаго на стадиона в Париж

С радост отбелязваме, че за изписването на бебето семейството избра невероятно красиви български носии, защото както Яни сподели: "малкият юнак носи България в себе си"

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Щастие, светлина и уют нека има в дома на новите родители, а в сърцето на бебе Димитър нека всеки ден се раждат смели мечти!