Моля Ви добри хора, помогнете ми да спася детето си. НЯМАМЕ ВРЕМЕ, операцията е 28 Юни.

Докато бях бременна в 20 г.с. в близост до черния дроб се видя малко образувание. С течение на време стана ясно, че това е киста на холедоха (жлъчните пътища). Това е много рядко срещано състояние и единственият начин да се намали рискът от появата на злокачествено образувание, е кистата да се отстрани оперативно.

Един малък герой се нуждае от помощ

Ние сме в Катар от по-малко от година, преместихме се тук, главно заради застраховката и лечението на Кайл. До юни миналата година бяхме в София. Но когато от Пирогов ни казаха, че няма шанс да се помогне си хванахме багажа и заминахме за САЩ. Там има лекари и болници, които имат опит, но е и много скъпо. На съпругът ми му предложиха работа тук с международна застраховка, която трябваше да поеме повечето от лечението на детето, но за съжаление те ще покрият само 10 000$, което е напълно недостатъчно.

Получихме и няколко други отказа от други болници в Европа. Затова и миналата година, когато нашето момченце беше едва на месец, заминахме за САЩ. Там намерихме хирург, който прави такава операция и то лапароскопски! Операцията се състои в това да се отстрани кистата, да се отстранят жлъчните пътища и да се направят нови, с помощта на тънките черва. Кайл трябваше да е поне 10 кг, за да издържи на упойката.

Хвърляне на пъпчето на бебето - поверия и обичаи

Преди два месеца получихме дата за операцията - 28.06. За съжаление в петък (14.06), едва 14 дни преди операцията, застрахователите ни уведомиха, че след като са уговорили по-ниски цени за лечение с болницата, ще поемат само малка част от процедурата и останалата - 69 000 долара ще трябва да бъде платена от нас.

За огромно наше съжаление тази сума е непосилна, особено за такъв кратък период. Затова направихме кампания за набиране на средства. Имаме 10 дни.

В 'Майчин дом' спасиха родилка с тежък хроничен дефицит на кръвни клетки

Последните кръвни резултати на Кайл не са добри и не можем да отложим операцията. Ако не се оперира в най-скоро време ще започне да проявява симптоми, в това число и панкреатит. В тежките и нелекувани случаи се стига до цироза и трансплантация на черен дроб. Той е прекрасен, едва на годинка и все още не познава болката и безсилието. Единственото ни желание е той да се възстанови и да има едно прекрасно детство. Ще сме безкрайно благодарни за всяка помощ.

Подкрепа за Кайл тук: https://pavelandreev.bg/