Здравейте, мили хора!

Няколко месеца след раждането на Криси забелязахме, че нещо не е наред. По повод асиметричното използване на горни и долни крайници е направена консултация в гр.София. Диагнозата на Криси е: Специфично разстройство в развитието на двигателните функции, подкрепено с термина Централно кординационно смущение (3-та средна степен); Асиметрично разпределение на мускулния тонус повече в ляво. Предписано му е: Кинезитерапия по Войта, Ерготерапия, Електростимулация, Термотерапия със стречинг, Хипербарна оксигенация, Транскраниална магнитна стимулация, Логопедична терапия.

11-годишният Дани се нуждае от помощ

Вече 9 месеца провеждаме ежемесечни двуседмични рехабилитационни курсове в Специализирана Болница за Рехабилитация на Деца с Детска Церебрална Парализа "Света София", гр. София.

От м.Май на Криси рехабилитационни процедури ще се правят и в гр.Плевен. И тук идва момента, в който имаме нужда от Вашата помощ.

Лекари спасиха две бъдещи майки с руптура на матката

За да може Криси да продължи лечението си в гр.София и осъществи такова в гр.Плевен, Криси ежемесечно се нуждае от около 4 300лв за рехабилитации.

Кристиян е едно прекрасно малко момченце, което има нужда от Вашата помощ, за да има пълноценно детство и нормален живот!

Подкрепете Кристиян >>> ТУК