Обръщам се към вас, мили хора, за помощ. Обръщам се с огромна молба към всички вас !!! Моля ви да ни помогнете да дадем надежда на Дани да живее!!!

Нужна ли е хормонална терапия при ранна менопауза

Ужасното нещо, наречено Рак, се върна пак при нас след 11 месеца в ремисия. 

Синът ми Даниел (на 11 г.) през април 2022 г. беше диагностициран със Willms tumor stage 4 blastemal predominant с метастази в белия дроб. След химиотерапия за смаляване на тумора имаше операция за премахване на бъбрека.След агресивна 34-седмична химиотерапия (doxorubicin,cyclophosphamide,etoposide,carboplatin) и 8 сесии радиотерапия той влезе в ремисия до 26 април, когато след X-ray рутинен скан докторите видяха метастаза голяма 2см.

Лекари възстановиха слуха на момиченце на 18 месеца с генна терапия

Не мога да опиша сърцето ми какво почувства. Разбрахме, че докторите имат лимитирани опции за лечение за рецидив в неговия случай, защото той вече е получил дозите за тази химиотерапия. Радиотерапията също не е опция. Назначиха лечение с по-щадяща химиотерапия (irinotecan, vincristine), но шансът да не повлияе на туморните клетки е висок, тъй като се съмняват, че след агресивната химиотерапия клетките на тумора може да са станали устойчиви на лечение и шанса да оцелее е малък.

С Дани трябва да заминем за Турция много спешно до края на седмицата, за да му се направят наново изследвания и да му се назначи лечение, подходящо за него, което да му даде шанс да живее!!!!

Дани, едва 6-годишен, се нуждае от помощ

За лечението трябват над 500 000 лв, които са непосилни за мен сама жена, която сама отглежда близнаци. Дани е истинско ангелче и аз вярвам, че има шанс. 

Може да подкрепите Дани >>> ТУК