По случай Международния ден на детето -1-ви юни, педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ и специалистите от ДКЦ „Софиямед“ БЛОК 1 по традиция обявяват безплатни профилактични прегледи за деца. Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс "Бъдете здрави", целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.

Ето какви занимания очакват децата на 1-ви юни в Северния парк

Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-detski-pregledi-sofiamed и на тел.02 4650000 и 0895 555 444 за прегледи в БЛОК1 на адрес бул. „Г.М.Димитров“ 16.

Според проучване епидуралната упойка намалява риска от усложнения при раждане

Прегледите от специалистите от Детско отделение ще се извършват в ДКЦ „Софиямед“- Люлин на адрес бул. Джавахарлал Неру 23 с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-detski-pregledi-sofiamed-lulin и на тел. 02 465 00 03

Всяко дете преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на „Софиямед“ по случай 1 юни ще получи и подаръци, осигурени от дългогодишните партньори и приятели на „Софиямед“.