Преди време семейство Феърбанкс с радост научава, че екипът у дома ще се увеличи. Двамата млади родители вече имат две дечица, които са много щастливи да разберат, че скоро към тях ще се присъедини малко братче или сестриче. Три деца винаги са били сбъдната мечта за двойката. 

Бременността си течеше, а майката забелязваше, че тези 9 месеца се различават много от предишните. Не ставаше въпрос за чувство на безпокойство, а просто наблюдение за нещо различно. Оказа се, че вътрешното ѝ усещане не греши. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Кристъл Феърбанкс е в 10-та гестационна седмица, когато отива на лекар за нормален рутинен преглед. Там ѝ предлагат да направят ултразвук. Нещо, което не е било предварително планирано. Ето защо майката го отчита като просто приятен бонус. Погледът на лекаря обаче подсказа, че има нещо за съобщаване. Кристъл споделя, че в този момент се е разтревожила, помислила си, че нещо не е наред и че може би вътре няма дете. Тогава обаче тя чува: „О, Боже, има два удара на сърце. Очакваш близнаци“. 

Оказа се, че семейство Феърбанкс предстои да се увеличи с от 2 на 4 деца. Поне така си мислеха. Тъй като бременното коремче растеше значително бързо, майката си помисли, че вероятно има още нещо, за което не знае. Съвсем правилно, двойката очакваше не близнаци, а тризнаци.

НОВОРОДЕНИ БЛИЗНАЦИ ОТКАЗВАТ ДА СПРАТ ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТ

„През цялото време знаех, че раждането ще бъде чрез цезарово сечение, но бях прекалено нервна няколко седмици преди самия момент. По време на бременността бях толкова фокусирана върху това да поддържам бебетата здрави. Чух много страшни сценарии, в които тризнаци се раждат твърде рано, така че всеки ден се молехме да стигнем до по-далечна и безопасна точка.

Постепенно се появява страхът от раждането, но за щастие Крисъл попада на акушерка, която е изключително внимателна и търпелива, вдъхва ѝ кураж и успокоява тревогите ѝ.  

Раждането минава гладко. В операционната е имало около 20 човека. Трима лекари, медицински сестри, анестезиолог, неонатолози… Всички присъстващи са били изключително развълнувани. Ето и какво споделя майката за вълнуващия момент: „Спомням си, че анестезиологът беше толкова мил с мен през цялото време. Той продължаваше да ме държи за ръката и да разговаря с мен за всичко. Евън изчакваше настрана от мен. Лекарите проверяваха нивата на кислород на бебетата. Ели се спусна с главата надолу, последвана от Истън, накрая се появи и Джейд, роден с краката напред! Евън записа цялата сцена на видео и това е най-страхотното нещо. Решихме да запазим това само за нас засега, но споделяме снимки от бременността, раждането и животът ни с 5 деца."

Майката разказва, че възстановяването и е било изключително трудно, но в момента се чувства отлично. „Поглеждайки назад, бих искала да не бях толкова нервна за този момент, защото е толкова специален. Иска ми се да можех да го преживея отново!"

Двойката гледа на всички деца като на подарък и е благодарна за „малкото“ си семейство.

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/