През февруари победителят в MasterChef 5 и съпругата му Полина отпразнуваха петия рожден на сина им Никола. А днес, Ивайло Спасов обяви в своя фейсбук профил, че на бял свят се е появил и вторият им син - Борис, който тежи повече от 4 кг. За щастие и майката и бебето се чувстват олично и са в добро здраве. Скоро новият член на семейството ще се прибере у дома, където ще бъде радостно посрещнат от своя голям батко. 

37-годишният копирайтър от Кърджали се открои в предаването MasterChef и успя да извоюва мечтатаната победа. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

„Още не мога да повярвам какво се е случило. Все още не съм отпразнувал напълно победата. Все по-често ме спират на улицата да ме поздравят, което ми е много странно. Най-много ми се радват на Женския пазар, където често пазарувам“ – сподели Ивайло пред bTV през декември 2020 г., малко след като спечели кулинарния формат MasterChef.

Ивайло не скри, че има желание да създаде своя дюнерджийница: „Много се кефя на шока в очите на хората, когато им кажа, че ще правя дюнерджийница. Тя ще е доста различна – с качествени продукти и всичко ще е хигиенично“. Днес тя е факт и се радва на голям успех. 

СТОЙКА КРЪСТЕВА ОЧАКВА СВОЯТА ПЪРВА РОЖБА

Ивайло сбъдва желанията си едно след друго, а ето, че на 7 април, когато отбелязваме Световния ден на здравето, изпита отново емоцията на родителството - в нейния най-суров и истински вид. Желаем щастие на семейството и още безброй споделени успехи, вълнения и сбъднати мечти. 

Снимки: ФБ Ivaylo Spasov