Всяка поява на бебе е различна, но винаги пълни сърцата ни с любов, кара ни да преливаме от щастие и да бъдем благодарни за надеждата, смисъла, светлината... Днес с радост ви съобщаваме, че скоро очакваме появата на олимпийско бебе - Стойка и Борил Кръстеви ще стават родители. 

Едва месец след като през миналата година се върна у дома със златото от Игрите в Токио, Стойка Кръстева, която завинаги ще остане в историята като петия български олимпийски шампион в бокса и първи сред жените, изненадващо обяви, че прекратява състезателната си кариера. За щастие, действителната причина за това се оказва нейната бременност. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Хубавата новина, че 36-годишната двукратна европейска шампионка от Добрич ще стане майка разкриха нейните родители, говорили пред камерите на Нова телевизия. Те споделиха още, че в момента дъщеря им е в шестия месец на своята бременност, което означава, че терминът ѝ е определен за началото на месец юли, когато, в разгара на лятото, се очаква да даде живот на момиченце

Стойка и съпругът ѝ Борил минаха под венчилото през 2019 година, вричайки се във вечна любов един на друг в Тетевенския Балкан на автентична церемония с народни носии. Щастливи сме да разберем, че скоро щастието им ще стане още по-голямо. Желаем споделеност, топлина и радост на бъдещите родители. 

Източник и снимка: life.dir.bg