Чаровната двойка Калина и Емо от риалити формата „Един за друг“ станаха родители за първи път. Матео се роди на 7 януари в пловдивската УСБАЛАГ „Селена“ в екипа на д-р Светлана Петрова, неонатолога д-р Зорница Василева, анестезиолога д-р Валентин Стоилов и ак. Анастасова. Бебето е с идеални мерки от 49 сантиметра и 3 330 грама.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КАНАЛА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Решението за бебе Кики и Емо взели преди четири години. Първите опити обаче се оказали неуспешни и двойката потърсила мнение на специалистите от университетска болница „Селена“. Частично запушени маточни тръби станали причина Калина да премине през минимално инвазивна лапароскопска операция.

Успешната интервенция увеличила шанса за родителство, но се налагало допълнително лечение. По това време дошло участието на двойката в риалити формата „Един за друг“ и поставило проекта за бебе на пауза. За кратко. След снимките посещенията в болница „Селена“ зачестили и абсолютен приоритет за Калина и Емо станала темата за увеличаване на числеността на семейството.

Последвало лечение на лигавицата на матката. И точно когато се заговорило за процедура в инвитро клиниката към болница „Селена“, забременяването се случило спонтанно. Сякаш, за да получи реванш за дългото чакане на бебе, бременността на Калина преминава спокойно и леко, а раждането – като по учебник.

Калина и малкият Матео са в отлично състояние и се очаква да бъдат изписани от лечебното заведение в началото на следващата седмица.

*В брой 293 на списание "9 месеца" ви очаква интервю с чаровната Калина