32-годишната Грейс Слатъри и нейният 33-годишен съпруг Джеймс от дълги години се опитват да създадат семейство, за съжаление се налага да минат през цели 4 последователни спонтанни аборта. Тези опустошителни събития водят младата двойка до отчаяние и те са на ръба да се откажат от мечтата си за дете. Точно когато мислят, че е време да спрат с опитите, събитията претърпяват щастливо развитие. 

Ето какво споделя Грейс днес: „Ние ги наричаме нашата фантастична четворка. Не можем да повярваме, че нашите бебета са на седем месеца сега - времето лети…“. „Точно когато си помислихме, че не можем да преживеем повече и бяхме готови да се откажем, получихме най-добрите новини. „Наистина искам да насърча другите жени да продължат да опитват, защото ако се откажем, няма да имаме бебетата, които имаме сега.“

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Днес, на бял свят, здрави и безкрайно палави растат четиризнаците чудо  – три момичета и едно момче. Със своята поява Амелия Хелън, Моли Роуз, Лили-Грейс Мей и Лукас Джеймс сбъднаха най-съкровената мечта на техните родители. 

Малката Амелия се оказва двойно чудо, тъй като вероятността тя да оцелее, е била минимална. Според лекарите бебето е щяло да издържи само няколко часа, поради конгентиална диафрагмална херния, която е била причина за разместени органи. Ето какво споделя майка ѝ: „Казаха ни, че ако Амелия се роди твърде малка, няма да е възможно хирург да я оперира, а заради нейната херния сърцето ѝ е било на грешното място, освен това и белите дробове не са били правилно развити. За щастие, теглото на Амелия се оказва най-високо от групата и тя успешно претърпяла животоспасяващата операция, макар че ѝ била направена веднага след раждането. 

ЕДНОЯЙЧНИ ТРИЗНАЦИ - РЯДКО МЕДИЦИНСКО ЯВЛЕНИЕ

Майката споделя още: „Ние сме толкова благодарни на детската болница в Крамлин, че спаси живота на нашето малко момиченце, тя ходи на редовни прегледи, но беше малък борец от самото начало – когато ухапа лекаря в болницата!“

Дотинг Грейс и Джеймс почти бяха загубили надеждата си да имат семейството, за което винаги са мечтали. При първия преглед те са очаквали отново да им съобщят, че са загубили бебето, но изненадата била голяма, освен че налице била успешна бременност, се оказало, че в коремчето на мама растат цели 4 малки човечета. Разбира се емоциите отново били смесени, тъй като лекарите информирали двойката, че съществува вероятност бебета да не оцелеят и всеки следващ преглед ще е ключов. 

В крайна сметка всичко се развива добре и бебетата се раждат здрави

Източник: www.pregnantlife.net