Да имаш близнак е невероятно, това означава да имаш някой, който винаги е до теб – от самото начало на твоето създаване. Връзката между близнаци е вероятно най-силната, която съществува, несъмнено тя трае цял живот. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Колко дълбока е тази специална връзка, започваща още преди раждането, ни показват две малки момченца, родени съвсем скоро. Тези близнаци са вече на около два месеца, но въпреки това продължават да се държат едно за друго, увивайки малките си ръчички и крачета едно около друго. Техният отказ да спрат да се гушкат заедно, както в утробата, е категоричен. 

Близнаците дори получават специална бебешка вана, разработена от Соня Рошел, родилна сестра, и баба от Париж, Франция. Техниката е предназначена за бебета на възраст под два месеца, тъй като нейната функция е да възпроизвежда усещането, че сте в утробата.

БЛИЗНАЦИ, РОДЕНИ 500 ГРАМА, ОЦЕЛЯВАТ

Може би това обяснява защо бебетата непрекъснато се стремят да се гушнат един с друг. Така е било преди да се родят, така продължава да бъде и сега, когато вече са на бял свят.  

Източник и снимки: https://madehanaqvinews.com/