Лазарина и Таня са сестри. Таня е по-голямата кака, а като деца момичетата често споделяли помежду си мечтата като пораснат да гледат децата си заедно. Били близки, излизали заедно, и прекарвали времето си в компанията една на друга. Първият им сериозен сблъсък бил когато се появил мъжът в живота на Лазарина. Таня ревнувала сестричката си и не искала да я споделя с никого. За щастие, страхът й се оказал безпочвен, а отношенията им запазили същата близост и след браковете на двете млади жени.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШАТА ОБЩНОСТ ВЪВ VIBER

Днес двете сестри са доказателството, че невинните детски пожелания имат енергията да се случват. Преди две години, с топлата професионална грижа на д-р Магдален Матев, Лазарина и Таня станаха майки на първите си деца през само пет месеца. Напълно случайно обстоятелство, което бихме могли да подминем като обикновено съвпадение. Но обикновените съвпадения нямат способността да се повтарят.

КАКВО НИКОГА НЕ БИВА ДА КАЗВАТЕ НА БРЕМЕННА ЖЕНА

В края на март Лазарина и Таня родиха и вторите си деца. Благовеста и Виктория дойдоха по естествен път през два дни. Ние бяхме поредните, които попитахме дали са се наговорили. Сестрите се сблъсквали с този въпрос от всички, които срещали на детските площадки или в обкръжението си. И твърдят, че едновременното зачеване е чиста случайност. Дори не са обсъждали помежду си желанията си за второ дете.

БЛИЗНАЦИ, РОДЕНИ 500 ГРАМА, ОЦЕЛЯВАТ

Лазарина ни разказа за това колко е весело децата да растат заедно. За това как със сестра си си помагат взаимно, като едната гледа децата, за да може другата да си вземе глътка въздух с време за себе си. Колко са щастливи бабата и дядото на четирите внучета. И как привързаността между нея и сестра й ще порасне като привързаност между четирима. Четирима - засега...

Източник: АГ болница Селена