Симпатичната актриса Валентина Каролева стана мама за втори път на 6 април. Тя сподели за красивото събитие в социалните мрежи.

"Ами ей го на! Голямо чакане (съчувствам на всички бременни които раждат след термин, но имам съвет, който моята леля, която е дула, ми даде още в началото на бременността - недейте да се хващате за термина, като за чиста монета, защото има шанс да е леко объркан, абсолютно нормално е човека да се появи между 38 и 42 седмица; та за да не сте като мен и да мрънкате всеки ден, по скоро се целете за 42 седмица)", написа щастливата майка в Инстаграм, като продължава:

Име: хем класическо, но с лек, малко по нестандартен за Бг twist: Виктор Данаил Александър Каролев. Доста от бг приятелите ни малко ни нахраниха: "Какви са тия две имена, никой няма да ползва второто и т.н.

" Вярно е, че за нас в България това да имаш две имена е леко странно, но пък аз насърчавам всеки да си го почуства това с името и да не се съобразява с рамки и мнения. Като даваме имена на децата, като че ли им даваме и вълшебните сили.

ГОЛЯМ БРОЙ РАЖДАНИЯ СЪС СЕКЦИО В ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА

В нашия случай: Виктор - победител; Данаил - Бог е моят съдия! Малък наш сине, вярвам, че ще побеждаваш нежно във всичко осланяйки се на Господа. Обичаме те! Добре дошъл! Александър Каролев, благодаря ти! Ти си супер татко!".

Екипът на 9 месеца пожелава на семейството здраве и прекрасни мигове заедно!

Източник и снимки: Инстаграм @valentinakaroleva