Звездно бебе на хоризонта! 54-годишната актриса Трина Макгий е бременна с четвъртото си дете! Щастливата новина бе лично обявена от бъдещата майка в Instagram

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Трина не скри щастието си от голямата новина и написа: 

„На крехката възраст от 54 години се оказах бременна. Моля, благословете ни! Имаме нужда от вашите молитви за безопасно стигане до финала. Благодаря ви!

Макгий добави още, че ще „се отпише от социалните медии за малко“, изказвайки своята благодарност и добри пожелания на последователи и фенове. 

Актрисата е вече майка на три деца, две от които споделя с бившия си съпруг Кортланд Дейвис, и едно дете от предишна връзка. От 16 години тя е омъжена за актьора, продуцент и режисьор Марчело Тедфорд. Двамата се запознават преди 28 години в Рим по време на снимките на екшън-трилъра на Силвестър Сталоун „Дневна светлина“.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Трина не е единствената известна актриса, която забременява над 50-годишна възраст през последните месеци. През март 2024 г. Камерън Диас и нейният съпруг Бенджи Мадън обявиха раждането на сина си Кардинал, когато Диас беше на 51 години. Миналата година супермоделът Наоми Кембъл обяви, че е родила второто си дете - момче, на 53 години.