Никол е 8-годишно момиченце, което живее в Хасково със своето семейство. Както всички второкласници, тя обича да играе с приятелите си, да рисува красиви рисунки и да прекарва време със своето по-малко братче. Никол има и едно специално хоби - тя обожава да кара колело и да облича куклите си в красиви роклички.

Един малък герой се нуждае от помощ

Тя е усмихната, жизнена и изпълнена с мечти, но съдбата решава да изпита нея и семейството ѝ по особено тежък начин. След ходене по множество лекари, родителите чуват ужасната новина. На Никол ѝ е открит малигнен солитарен фиброзен тумор.

В този момент светът на семейството се преобръща. Никол не може да продължи да ходи на училище и да участва в тържествата, които толкова обича.

Родителите на Никол решават да направят всичко възможно, за да помогнат на дъщеря си. След множество консултации и препоръки, те намират клиника в Турция, която предлага лечение за този вид тумор. Въпреки че шансовете са неопределени, те не губят надежда и заминават за Турция с вярата, че могат да спасят Никол.

11-годишният Дани се нуждае от помощ

Лечението обаче е изключително скъпо и семейството на Никол не разполага с необходимите средства. Те се обръщат за помощ към всички хора с добри сърца, които биха могли да помогнат. Нека се обединим и помогнем на Никол да пребори това тежко изпитание. Всеки дарен лев е стъпка към нейното оздравяване и към възстановяване на усмивката на едно прекрасно дете.

enlightened Можете да подкрепите момиченцето >>> ТУК