Една от младите звезди на българското кино, 26-годишната актриса Климентина Фърцова, е в очакване на първата си рожба. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Щастливата новина сподели самата тя в Instagram. Към красиви кадри с бременно коремче, бъдещата майка написа: „Не знам за киното и театъра, но това обезателно ще е най-вълнуващата роля в живота ми“.

За магията на бременността Климентина споделя: 

"Ако някой ми беше казал, че един ден в мен ще се появи едно малко човече, което понякога ще ме побутва отвътре с крачета и ръчички, понякога ще хълца смешно, а аз ще откачам, чудейки се какво се случва и нормално ли е да продължава десет минути, а понякога просто ще се мятка вътре, правейки кой знае какво и това ще е най-милото нещо на света, ако някой ми беше казал... нямаше да разбера или да му повярвам.

Ако някой ми беше казал колко специален се чувстваш, когато знаеш, че криеш най-красивата тайна на света и хем искаш да я изкрещиш, така че всички да чуят, хем ти се иска да я скриеш на сигурно място, далеч от лоши очи може би или просто далеч, за да я чувстваш по-близо до себе си, пак нямаше да повярвам.

Ако някой ми беше казал колко е трудно да избереш име за някого, когото никога не си виждал, когото хем не познаваш, хем никой друг не познава и усеща по-добре от теб, пак нямаше да повярвам.

Крум Апостолов от 'Игри на волята' ще става татко

Ако някой ми беше казал за всички абсурдни мисли, които съзнанието ми е способно да изстреля за част от секундата, е това пък май лесно щях да го повярвам.

А когато някой почне да ми обяснява какво предстои оттук нататък - хич не го взимам насериозно.
Някои неща е трудно да ги повярваш, докато не се случат..."

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Екипът на 9 месеца поздравява бъдещата майка за голямото чудо, което предстои, и пожелава лека бременност и здраво бебче на финала.